Kategóriák
Kategóriák
Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kenzo Férfi


Kenzo férfi parfüm

A szabadon szárnyaló képzelet óriási tettekre sarkallja az embert. Ezt a szellemiséget hordozza magában minden egyes Kenzo férfi parfüm, azzal a küldetéssel, hogy a világ egy szebb hely legyen. A kreativitás, az alkotás utáni vágy és az értékteremtés azok a stílusjegyek, amelyek sikeressé teszik a parfümök világában.

Megalkotásukkor a természet, az emberi sokoldalúság és az érzelmek adják az inspirációt. Minden egyes parfümben ott lapul a természetes frissesség és a boldogság. Mindazok, akik magukra öltik az illatokat, szinte felpezsdülnek. A szellemet átjárja a kreatív energia, a tettvágy és a szabadság érzése. Egyszerre teremt harmóniát a környezetével és önmagával.

A Kenzo férfi parfümök az ezerszínű japán kultúra tökéletes megtestesítői, amelyek egyszerre képviselik az élet szeretetét és teszik az embert magabiztosabbá, energikusabbá a mindennapok során.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés