Kategóriák
Kategóriák
Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

James Bond női


James Bond női parfüm

A James Bond női parfümöket a Procter&Gamble cég hozta létre az első legendás kémfilm 50-ik évfordulója alkalmából 2012-ben. Az illatmesterek méltó emléket állítottak a kultikus hős karaktere előtt és olyan illatcsaládot keltettek életre, amely méltó a film hősének karakteréhez. Vakmerőség, magabiztosság, elegancia és egy cseppnyi rejtély: ezek jellemzik a márkát.

James Bond női parfümjei igazi kémnővé változtatnak egyetlen fújással. Szinte rögtön érzi a viselője, hogy szétárad benne az energia, a tenni akarás és a mindent elsöprő erő. Egyszerre változtat titokzatossá és ellenállhatatlanná. Egy olyan aurával ruház fel, ami garantáltan átsegít a hétköznapok kihívásain.

Ideális választás mindazoknak, akik el szeretnék érni a céljaikat és éreznek magukban elég merészséget ahhoz, hogy a mindennapok titkosügynökeivé váljanak.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés