Kategóriák
Kategóriák
Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hugo Boss


Hugo Boss parfümök

A Hugo Boss nem jelent mást, mint a mérhetetlen luxust, a márka neve alatt futó kozmetikumok és kiegészítők világszinten óriási sikereket alkottak. Ez köszönhető a maximális német precizitásnak, hiszen kizárólag minőségi, prémium alapanyagokat használnak. A vállalat abszolút szem előtt tartja az ügyfelek elvárásait, elképzeléseit és igyekeznek megvalósítani őket. Ez az alapelv a kozmetikai cikkek előállításánál is érvényesül, tehát az alapanyagokat minden termékük esetében gondosan válogatják össze. Ebből adódik, hogy a Hugo Boss napjainkban vezető szerepet tölt be a női- és a férfidivat világában.

Az első Hugo Boss parfüm a 90-es években jelent meg, ami rendkívüli népszerűségnek örvendett, éppen ezért nem véletlen, hogy ma már számos női és férfi parfümsorozatot dobtak piacra. Minden egyes illatkompozíciójuk igazodik napjaink életstílusához és maximálisan kihangsúlyozzák viselőjük egyéniségét, valamint kiemelik szépségét.

Válasszon most Hugo Boss parfümkínálatunkból, ahol garantáltan megtalálja az ön számára legideálisabb darabot, amellyel elvarázsolhatja környezetét!

Hugo Boss parfüm kínálatunk
Hugo Boss

A Hugo Boss név nem jelent mást, mint mérhetetlen luxust, amely garantáltan kielégíti a magasabb vásárlói igényeket. Szerte a világon sajátos életstílust jelent, tehát nem véletlen, hogy a világ vezető divatházai közé sorolják. Az alapító, Hugo Boss 1948-ban távozott az élők soraiból, ezt követően a gyár elsősorban az öltönyök készítését helyezte előtérbe. A 60-as évekre már meglehetősen magas színvonalat értek el, a 70-es években pedig már divatmárkaként tevékenykedtek. A dinamikus fejlődésüknek köszönhető, hogy termékkínálatuk mára már jelentősen kibővült. A Hugo Boss arculata öt irányvonalból áll, ezek egymástól függetlenek, ám mégis kiegészítik egymást.

Az első az elegáns Boss black, ide sorolhatjuk az elegáns, üzleti, ünnepélyes megjelenést, amelyek meghatározzák az üzleti élet mindennapjait, illetve a különleges alkalmakat. Erre az irányra a klasszikus vonal jellemző, ami ugyanakkor modern is. A második a Boss Orange, amit a progresszív stílus ölel körbe, itt a szabadidős és az utcai ruhák kerülnek a középpontba. A játékos színösszeállítások, különleges minták teszik még egyedibbé a kényelmes és divatos ruhákat. A harmadik irány a Boss Green, a felsőkategóriás sportruházatot célozta be, ami a testmozgás egyedülálló ötvözete volt. A negyedik a Hugo, már a kiegészítőket is magába foglalta, többek között a parfümöket is. És végül jött a Boss Selection, ami a prémiumkategóriája a luxusmárkának, ez az irány teljes mértékben kielégíti az elit vásárlók minden igényét.

Webáruház készítés