Kategóriák
Kategóriák
Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Vevőszolgálat:

06 30 821 31 76

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Davidoff női


Davidoff Női parfümök

A Davidoff női parfümök az 1904-ben született Zino Davidoff életfilozófiáját közvetítik. A kijevi származású üzletember pár évtized alatt felépítette a világszerte ismert és közkedvelt dohányüzletét, amellyel gyakorlatilag örökre beírta magát a történelembe. A húszas éveiben járó fiatal 2 évet Kubában is eltöltött annak érdekében, hogy tökéletesítse a szivarkészítési tudományát és a dohánytermékek értékesítésének fortélyait. Az akkoriban működő apró családi vállalkozást átvéve gyorsan felvirágoztatta az üzletet.

Zino személyisége valódi példakép az üzleti életben és a mindennapok során is. A Davidoff női parfümöket ezért elsősorban azok a határozott, céltudatos és törekvő nők választják, akiket semmi sem téríthet el a győzelemtől. A karakteres illatkompozíciók valódi magabiztossággal öltöztetik fel viselőjüket, így ideális választást jelentenek a nagyobb megpróbáltatásokhoz és a hétköznapok kihívásainak leküzdésében egyaránt.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés