Kategóriák
Kategóriák
Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Davidoff


Davidoff parfümök

A Davidoff név nem csak a luxuscikkekel forrt egybe - a luxusminőségű dohányok és kávékülönlegességek végett - de szakértője lett a parfümöknek is megannyi hölgyet és urat boldoggá téve illatkülönlegességeikkel. Az első parfümöt 1984-ben dobták piacra Davidoff for men néven.

A Davidoff férfi parfümök történetének megismeréséhez egészen az 1900-as évek elejéig vissza kell nyúlni. Ekkor született meg ugyanis Zino Davidoff Kijevben, aki családjával pár évvel később Svájcba költözött. Szülei már születésétől kezdve szivarokat árultak, azonban az üzlet egyáltalán nem ment jól. A húszas éveiben járó ifjú ekkor pár évre Kubába utazott, ahol kitanulta a szivarkészítés és értékesítés minden csínját-bínját, majd hazatérve felvirágoztatta a családi vállalkozást.

Az üzlet rövidesen nagyon népszerű lett Európa szerte a termékek magas minősége, megbízhatósága és státuszszimbóluma miatt. Az alapító Zino élete tele volt kalanddal, kihívással és próbatétellel, amelyekben rendre helyt tudott állni. Nem meglepő tehát, hogy az 1980-as években piacra dobott első parfümjük is gyorsan sikert aratott, amelyet sorra követtek a szintén kedvelt illatvariációk. A Davidoff férfi parfümök egyet jelentenek a stílussal, a kíváncsisággal és a lendületes élettel.Webáruház készítés