Kategóriák
Kategóriák
Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Bvlgari


Bvlgari parfümök

A Bvlgari parfümök Görögországból indultak hódító útjukra. Sotirio Bulgari, görög ezüstműves családjával elhagyta az otthonát és Olaszországba költözött, ahol az olasz eleganciát ötvözte a magával hozott kultúrával, és megalapította első üzletét. Itt kezdetben még csak finoman megmunkált ékszereket készített, amellyel megalapozta a márka jó hírét az országban. A Bvlgari parfümök azután az ezredforduló előtt jelentek meg, továbbvíve az alapítók szellemiségét, a minőség iránti tiszteletét és azt az eleganciát, amely már a kezdetektől fogva jellemző volt a márkára. Már maguk az üvegek is műalkotásnak számítottak, kitűnve ezzel a többi parfüm közül, de maga az esszencia is a tökéletességre törekedett. Ez az eszme azóta is áthatja a Bvlgari női parfümöket, amely már nemzedékek óta meghatározó az illatok között.

Bvlgari parfüm kategóriáinkWebáruház készítés