Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2021.02.24 15:27

Ismerjük meg a kézműves, bio parfümöket

A bio, kézműves parfümöket ökológiai parfümnek is nevezik, ugyanis a bio parfümökhöz felhasznált alapanyagok és az előállítási módok is teljesen eltérőek, mint a hagyományos parfümök esetében.

Ezek a termékek jellemzően megkapják a Vegán és a SkinEco minősítést. Óriási előnyük, hogy egyáltalán nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, tartósítószert és az állati eredetű anyagoktól is mentesek. Ennek köszönhetően nem váltanak ki irritációt a bőr felületén, nem okoznak allergiás reakciókat, viszketést, tehát ideális választás az érzékenyebb típusú egyének számára is.

Bió parfümök
Kézműves parfüm

Mennyire tartósak a kézműves, bio parfümök?

Sokan úgy vélik, hogy azokat az illatokat, amelyek nem tartalmaznak tartósítószert, kevés ideig lehet csak alkalmazni, mert nem tartósak, pedig ez egyáltalán nem így van. Az efféle illatkompozíciók is hosszú ideig felhasználhatóak miután felbontottuk őket, sőt egyes típusok akár még tartósabbak is lehetnek, mint a szimpla illatanyagok. Ráadásul egy teljes napon át illatoznak, garantált, hogy az illatok nem illannak el pár óra elteltével. Többen tapasztalták már, hogy még másnap reggel is érezték annak a kézműves parfümnek az aromáját, amellyel még előző nap fújták be magukat.

Kézműves, bio parfümök tekintetében is bőven van választék, ezáltal többféléből van módunk válogatni. Itt is megtalálhatóak a gyümölcsös, fás, fűszeres és a citrusos parfümök, férfiaknak és hölgyeknek egyaránt, így bárki megtalálhatja kedvencét, de még ajándék gyanánt is kiválóak.

Egy minőségi kézműves parfüm tökéletes választás mindazok számára, akik előnybe részesítik a természetes, tiszta növényi illatokat, amelyek megalkotásához a legnemesebb alapanyagokat választják ki.

Webáruház készítés