Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2019.10.01 08:19

Melyek a világ legdrágább parfümjei?

Vajon mennyibe kerül a világ legdrágább parfümje és ki készítí?

Webáruházunkban rendkívül széles választékban találhatsz parfümöket, amelyekhez kedvező árakon juthatsz hozzá. A legdrágább illatunk a CREED AVENTUS EDP 120 millis férfi parfüm, ami webshopunkban 105.000 Ft, de ez az összeg szinte filléreknek számít a világ legdrágább parfümjeihez képest. Bejegyzésünkből most megtudhatod, hogy melyek a világ legdrágább parfümjei és azt is, hogy mennyibe kerülnek.

CREED AVENTUS EDP 120 millis férfi parfüm
CREED AVENTUS EDP 120 millis férfi parfüm

Nézzük hát….

Harmadik helyen szerepel a Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes, aminek az ára 6800 USD/uncia. Az uncia a millilitert jelenti, egy uncia pedig 28 milliliternek felel meg és forintba átszámolva 2 millióba kerül. Üvege díszes, egy piramisra emlékeztet, ami nem véletlen, hiszen maga a parfüm is egyiptomi jellegű, amelybe főként a jázmin és a rózsa dominál.

Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes
Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes

Második helyen köszönthetjük a Clive Christian No1 Imperial Majesty parfümöt, ami 12 800 USD/ unciába kerül, azaz 30 milliliterért 3 800 000 Ft-ot kell fizetni, viszont ilyen kiszerelésben nem kapható egyáltalán. Az egész világon összesen 10 üveg létezik ebből a szériából, és mind a tíz 17 unciás, vagyis fél liter. Ha elvégezzük a számításokat megkapjuk, hogy így a teljes ára 215 000 dollár, ez pedig 65 000 000 Ft-ot takar. A Guinness rekordok könyvében is benne van, mint a világ legdrágább parfümje, de akkor miért csak a második hely jutott neki?

Clive Christian No1 Imperial Majesty parfüm
Clive Christian No1 Imperial Majesty parfüm

Lerántjuk a leplet….

A világ legdrágább parfümje a DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle, aminek az érdekessége, hogy nem az illatot kell megfizetni, hanem az üveget. Híres Designer alkotta meg a parfüm üvegcséjét, amelyet 14 karátos arany ölel körbe, drágakövekkel és gyémántokkal feldíszítve, ezekből összesen 2900 darab található rajta. Ez a nem mindennapi DKNY bizony 1 millió dollárt ér, de a legszebb az egészben, hogy az összeget az afrikai éhezők megsegítésére fordítják.

Ezért van az tehát, hogy a DKNY szerepel az első helyen, de itt az üveg az, ami az értékét adja, illatban viszont a Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes számít a legdrágábbnak a világon. Azt az illatkompozíciót, ami a világ legegyedibb üvegű parfümjében van, webáruházunkból is megvásárolhatod.

DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle
DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle
Webáruház készítés