Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2021.05.28 09:10

A parfümhasználat szabályai

Ismerd meg a parfümhasználat néhány alapszabályát, hogy a kedvenc illatodból a legtöbbet tudjad kihozni. Mire kell figyelni a használat során? Hovva fújjuk és mennyit? Mikor célszerű újra a parfümös üveg után nyúlni? Gyere és tudjál meg többet néhány alapszabályról!

Az eredeti parfümök különleges illatanyagok, amelyek egyedibbé teszik viselőjük megjelenését. Ahhoz, hogy az adott illatot hosszan élvezhessük, ismernünk kell a parfümhasználat legfontosabb szabályait. Amennyiben helyesen járunk el a parfüm alkalmazása során, a teljes illatpalettáját is felszabadíthatjuk.

A kedvenc parfümjeink azon kívül, hogy finom illatfelhővel vesznek minket körül, még energiával is feltöltenek, ráadásul az önbizalmunkat is növelik, ezáltal lényegesen jobban érezhetjük magunkat a mindennapok során és a szürke hétköznapokon. Az illatanyagok szerelmeseinek a parfümözés szinte már művészet. A parfümöket mértékkel ajánlott használni, meglehetősen intenzív lehet, ha sokat fújunk és ez többeket zavarhat.

Ha este mást szeretnénk magunkra fújni, mint amit reggel használtunk, akkor a kettő között érdemes lezuhanyozni. Egyébként sem szokás az illatokat keverni és dezodorral se nyomjuk el a parfümök aromáját, kivétel ez alól az illatanyag-mentes dezodor. Az illatkompozíció illatát tovább erősíthetjük parfümös testápolók segítségével, amelyek a bőrünket is táplálják.

Hova fújjuk a parfümöt?

Először is fújjunk egy permetnyit a levegőbe, majd lépjünk bele az illatbuborékba. Ezt követően tegyünk a csuklók belső felületeire, a fülek mögé, valamint a nyakunk alsó részére. Az említett testrészeken jobb a vérellátás, tehát az illat így képes ténylegesen egységet alkotni a testünkkel. A parfümöt ne dörzsöljük bele a bőrünkbe, az az ideális, ha hagyjuk, hogy magától felszívódjon. Lehetőleg még öltözködés előtt alkalmazzuk, ugyanis a ruhára kerülve, bármelyik típusú foltot hagyhat maga után.

Az eredeti, minőségi parfümök 4-8 óra elteltével kezdenek veszíteni illatukból, de ez nagyban függ attól, hogy mekkora az adott darab koncentrációja. Kizárólag az időtartam elteltével fújjunk egy újabb adagot magunkra. Kedvenc illatkompozíciónkat igyekezzünk száraz, árnyékos és hűvös helyen tárolni úgy, hogy a kupakot szorosan rátekertük.

Gyere és tekintsd meg AKCIÓS parfüm kínálatunkat most!

Webáruház készítés