Fontos tudnivalók!

Azon termékeinknél, melyeket aznapi feladással tudunk biztosítani a kedves vásárlónak (8 óráig leadott rendeléseknél), a várható kiszállítás ideje; MPL futárszolgálattal és MPL Posta pontra 4-6 munkanap országosan. 

Amennyiben nem tudjuk aznapi feladással a megrendelését feldolgozni, mihamarabb státusz értesítő e-mailt küldünk rendelésének állapotáról. pl.: mikorra szerezhető be.

Köszönjük a figyelmet!

Facebook csoport
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2020.08.07 11:10

Egy könyv, aminek íróját a parfümök ihlették!

A parfümök érzelmeket váltanak ki az emberekből és ihletet adnak a mindennapok során. Cristina Caboni is a finom illatoknak köszönheti, hogy megírta romantikus regényét, amelyben a parfümöknek jelentős szerep jutott. A könyv címe: A parfüm titkos útjai.

Hogy pontosan miről is szól a történet?

Elena, a főszereplő, nem igazán bízik senkiben és semmiben, még az igaz szerelemben sem. Csupán saját parfümjeinek a készítése közben képes megfeledkezni a bizonytalanságról. A félelmei legyőzésében segítségére vannak a virágos, fás, fűszeres illatjegyek. Az esszenciák felébresztik legmélyebb gondolatait, legrejtettebb vágyait. Miután édesanyja elhagyta rájött, hogy csak magára számíthat. 26 éves korában az élet ismét hatalmas próba elé állítja, aminek következtében Párizsba költözik.

Párizs a parfümök őshazája, ahol ekkoriban még ősi módszerekkel állították elő a különlegesebbnél-különlegesebb illatokat.

Elena azon parfümök megalkotására hivatott, amelyek segítenek visszaszerezni az elveszett szerelmeket, legyőzni a félelmeket, hogy mindenki megtalálja a lelki nyugalmát. Viszont olyan illatot nem sikerült megalkotnia, ami segítségére lenne abban, hogy kibéküljön saját magával. Egyetlen ember lesz képes begyógyítani Elena megtört lelkének a sebeit, de hogy ki is az illető, ezt már csak a regényből tudhatjuk meg.

Az író elérte, hogy könyve nemzetközi szenzációvá váljon, a romantikus történeteket kedvelőknek garantáltan elnyeri majd tetszését. A történet tökéletesen bemutatja az emberi lélek bizonytalanságát és azt, hogy a múlt által okozott sebek begyógyítására csak a szerelem képes.

A romantikus pillanatokhoz a könyvben is olvashatunk az alkalomhoz illő illatokról. Az Escada Especially is az ilyen pillanatokra a legideálisabb, aromája megteremti a tökéletes hangulatot. A regényből az is kiderül, hogy a különféle összetevők mit idéznek elő, például az Írisz bizalmat kelt, a mimóza elhozza a boldogságot, a vanília védelmet jelent és a rekettye pedig segít a mindennapi nehézségek leküzdésében.

Parfümlámpa

A parfüm titkos útjai.

Webáruház készítés